مشاور املاک و امور اقامتی ترکیه
مشاور املاک و امور اقامتی ترکیه

انواع دیگر اقامت های ترکیه وجود دارد که اکثراً مربوط به هدف و شرایط شخص میشود. برای نمونه دو نوع دیگر آنرا نیز در ذیل بیان میکنیم. هر چند انواع مختلف دیگر از اقامت ها موجود است که نظر به شرایط و موقعیت شخص قابل تطبیق میباشد

اقامت دائم

ماده ۴۲ – مجوز اقامت ترکیه بصورت طولانی مدت

۱- برای آن دسته از اتباع خارجی که حداقل به مدت هشت سال بدون وقفه در ترکیه به صورت مجاز اقامت داشته باشند یا اتباعی که حائز شرایط اعلم شود از سوی شورای سیاستگذاری مهاجرت باشند با تصویب وزارتخانه، از طریق استانداری ها مجوز اقامت دائمی صادر می  گردد.

 

۲- افرادی که دارای حق پناهندگی، پناهندگی مشروط و وضعیت حمایتی ثانویه یا مجوز اقامت با اهداف انسان دوستانه و یا حق حمایت موقتی هستند، نمی توانند به استناد این حق تفاضای  اقامت دائم بنمایند.

 

ماده ۴۳ – شرایط مجوز اقامت طولانی مدت

۱- جهت اخذ اقامت احراز شروط ذیل ضروری است:

الف) اقامت بی وقفه در کشور ترکیه حداقل به مدت ۸ سال

ب) عدم دریافت کمک اجتماعی در عرض سه سال اخیر

پ) برخورداری از توان مالی و منبع درآمدی مناسب و منظم برای تأمین معاشرت خود و خانواده در صورت وجود

۲- در صورتی که به دلیل برخورداری از شروط تعیین شده از سوی شورای سیاستگذاری مهاجرت اعطای مجوز اقامت طولانی مدت مجاز تشخیص داده شد، به غیر از بند (پ) سایر شروط ذکر شده در فقره اول ضروری نمی باشد

 

ماده ۴۴ – حقوق برآمده از مجوز اقامت طولانی مدت

۱- اتباع خارجی که مجوز اقامت طولانی مدت دریافت داشته اند

الف) مسوولیت خدمت سربازی

ب) حق انتخاب کردن و انتخاب شدن

پ) حق ورود به عرضه خدمات عمومی

ت) وارد کردن خودرو با حق معافیت کمرگی

و خارج از مقررات مربوط به قوانین خاص، با حفظ حقوق برآمده از امنیت اجتماعی و به شرط تبعیت از احکام مرتبط با برخورداری از این حقوق، از کلیه حقوق شناخته شده برای اتباع ترکیه برخوردار می شود.

۲- شورای (هیات) وزیران صلاحیت سلب تمام و یا بخشی از حقوق مطرح شده در فقره اول را دارد

اقامت از طریق ازدواج

اقامت ترکیه از طریق ازدواج

زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن ۳ سال از ۵ سال درخواست اقامت دائم را نمایید.

در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد

الف) ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج باید ارائه گردد.

ب) فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه  نباشد

پ) ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه بصورت دائمی از طریق ازدواج (ویزای پیوستن به همسر) حدود ۳ تا ۵ سال زمان ببرد و درطول این مدت، پلیس ترکیه تحقیقاتی را جهت اطمینان از صوری نبودن ازدواج انجام خواهد داد.

Print Print | Sitemap
© Afghan Turk Consultancy مشاوره افغان ترک

تمـــــاس با ما:ـ

دفتر ترکیه:ـ

Adddress:
Yeşilkent Mah. 1953 Sok. No:50E / 25 Innovia 2 Ticari Çarşı M-25 Esenyurt/İstanbul


Phone:   +90 537 3056914

E-mail: info@afghanturk.info

 

Viber:      +90 537 3056914

Whatsapp: +90 537 3056914​

IMO:          +90 537 3056914

Telegram:  ​+90 537 3056914

Wechate:    Zhakfar

Skype ID:   afghanturk.info

 

دفتر کابل:ـ

E-mail: 
turkey@afghanlogisticstours.com

Add: Kindly call for address

 

دفتر مزارشریف:ـ

E-mail: info@afghanturk.info

Add: Kindly call for address

صفحه مارا لایک و شیر نمایید